Vi på Team C:son startade företaget i slutet av 2015 med syftet att köpa och utveckla varumärket LeSon. Detta kommer från familjeföretaget C:son i Gislaved AB som Lennart och Elisabeth startat och drivit i många år. De har själva tagit fram kollektionen från mönster till färdiga produkter.

LeSon erbjuder bl. a. skjortor som lämpar sig för att ge ditt företag eller Dig som person en personlig stil, profil eller touch. Vi har ett stort antal kvaliteter och färger på tyger som ger variation på just ditt plagg.

Arbetsbyxor, sommarjacka, vinterjacka, väst, shorts, piratbyxor, kjol, västbyxa, overall. Redan nu finns LeSon i ett otroligt brett sortiment!

Assistancekåren i Sverige har valt LeSons kläder för att vi kan uppfylla deras krav på både profil, slitstyrka och bredd på hela kollektionen som de behöver i sin arbetsuppgift på vägarna. Vi kan tillhandahålla ett sortiment eller enskilda plagg som är klassade enligt EN 471, som krävs för att få jobba på och utmed våra vägar.

Utöver detta har vi ett brett sortiment från flera av sveriges stora leverantörer och varumärken som Tranemo Workwear, Textilgrossisten, Garda, Sievi, Arbesko med flera.

Kika in i vår nätbutik och skaffa dig en egen uppfattning om vad vi erbjuder redan idag!